|
| Вицове и още нещо :D | |
| | Автор | Съобщение |
---|
~Kissy~ Moderator
Брой мнения : 41 points : Wаrning : Registration date : 18.03.2008
| Заглавие: Вицове и още нещо :D Вто Мар 18, 2008 9:46 pm | |
| Тъй ето малко хумор от мен тфа е запасената марка на Рейвън ама .. At the airport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no...I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - , cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer runs too fast. и малко за блондинките две блондинки си говорят. -Днес правих тест за бременност! -Труден ли беше? Блондинка чака на гарата. Среща я позната. - За кой влак си? - пита познатата. - За този, който е в 17.15 ч. - отговаря блондинката. - Той не върви ли само по празниците? - Да, така е. - А днес какъв празник е? - Днес имам рожден ден... Една блондинка поканила на гости приятелката си и влязла в банята.Момичето дошло,а след малко блондинката излиза от банята и започнало да тича из стаята. Гостенката попитала: -Защо бягаш? А блондинката показала шампоана си,на който пишело "Wash and Go". | |
| | | Sander Moderator
Брой мнения : 171 points : Wаrning : Registration date : 17.03.2008
| Заглавие: Re: Вицове и още нещо :D Сря Мар 19, 2008 1:36 pm | |
| i az da se vpisha Bil sreshta tom na ulicata i go zagovarq -tom chuh che ste se jenish za 4 pyt! -pravilno si chul.-kazva bil -kakvo e stanalo s predishnite ti 3 jeni? -umrqha.. -moite saboleznovaniq ..ot kakvo umrq pyrvata? -ot otrovni gybi.. -gadno..vtorata? -i tq ot gybi.. -axa qsno nachi i tretata e umrqla ot gybi.. -NE,ot schupen vrat!!! -losho..kakvo e stanalo s neq -ne iskashe da si izqde gybite ... | |
| | | kriss_777 VIP
Брой мнения : 4 Age : 35 Местожителство : гр.София Job/hobbies : сестра на Arhangel_Mihail points : Wаrning : Registration date : 19.03.2008
| Заглавие: Re: Вицове и още нещо :D Сря Мар 19, 2008 4:18 pm | |
| Две мутри се срещат- -Абе,кво става бе,Компир? -Абе копеле,кво да става,таа мойта жена ще ме умори.... -Що така бе? -Ми що,само ми къса нервите.... -Ми убии я бе човек... -Е как бе копеле? -Ми слушай са,тя щом е жена обича подаръците,купи и една бърза кола,например BMW и гледай как ще се смаже на втория ден! Срещат се пак след един месец: -Копеле кво стана с жена ти? -Абе кво да става,купих и едно BMW,вече на нищо не прилича колата,а на таа нищо и няма! -Ми човек,купи и нещо още по-бързо,няма как да не се смаже.Например Mercedes... Срещат се след месец: -Копеле кво стана с жената? -Абе човек,тва не ще да мре!!! -Е купи ли и кола? -Купих и ебаси Mercedes-а за 100 бона и от колата останаха само джантите,а на таа нищо и няма!!! -Ми,кво да ти кажа,хвани и купи един Jaguar!100% с тва,няма как да оживее!!! Срещат се след седмица: -Компир,кво стана бе? -Копеле тва с ягуара беше най-добрата идея-как отвори вратата на гаража той скочи върху нея и от жената останаха само чепиците за 300лв. | |
| | | d3s7r0y3r Super Moderator
Брой мнения : 482 Age : 30 points : Wаrning : Registration date : 17.03.2008
| Заглавие: Re: Вицове и още нещо :D Сря Мар 19, 2008 6:08 pm | |
| - Как можахте да оставите да ме оперира студент? - Студентите трябва да се упражняват, а Вашият случай си беше безнадежден. - Но докторе... - Аз не съм доктор, аз съм апостол Петър. | |
| | | Arhangel_Mihail Board Administrator
Брой мнения : 383 Age : 37 Местожителство : В рая Job/hobbies : Слага Банове points : Wаrning : Registration date : 16.03.2008
| Заглавие: Френско кафе Чет Мар 20, 2008 2:20 pm | |
| Една дамо отива в едно френско кафене. Сяда и идва сервитйора. Той пита: -Какво ще желае мадам? -Мадам ще желае кафе -А мама ще желае ли захър към кафето? -Да мадам ще желае захър към кафето -А мадам омъжена? -Да мадам омъжена - А мадам сама на екскурзия? -Да мадам сама на едксурзия мъжът и го няма -А мадам бърза ли? -Не мадам не бърза -А мадам искали бъде изнасилена от хубав сервитйор? -Да мадам иска да бъде изнасилена 16 пъти -А защо 16 пъти? -А мусю бърза ли? | |
| | | AnGeLcHeTyYy Spammer
Брой мнения : 548 points : Wаrning : Registration date : 21.03.2008
| Заглавие: Re: Вицове и още нещо :D Пет Мар 21, 2008 11:26 pm | |
| Иванчо и Марийка младо семейство - живеят в една боксониера. Дошъл на гости братовчедът Жоро от съседен град, хапнали, пийнали, легнали да спят тримата на спалнята. Няма къде да сложат госта. Сутринта станали, пили кафе и Иванчо изпраща братовчеда: - Е братчет, хареса ли ти Марийка? - Братчет, много е готина - хубава, гостоприемна, ама много те уважавам и ще ти кажа - цяла нощ ме държа за хуя! - Не е тя! Аз те държах, щото й нямам доверие... ai i az da napi6a ne6to da ne izostavam mnogo | |
| | | Sander Moderator
Брой мнения : 171 points : Wаrning : Registration date : 17.03.2008
| Заглавие: Re: Вицове и още нещо :D Нед Мар 23, 2008 9:04 pm | |
| Пристига посетител в лудницата и гледа - всичките луди обикалят по коридорите с по едно кормило в ръка и викат "бръм, бръм" като коли. Отива в кабинета на главния лекар и го пита: - Абе какво става с тия вашите луди? Малко странно се държат май? Глваният лекар вади едно кормило от чекмеджето и казва: - Я да идем да видим. | |
| | | d3s7r0y3r Super Moderator
Брой мнения : 482 Age : 30 points : Wаrning : Registration date : 17.03.2008
| Заглавие: Re: Вицове и още нещо :D Пон Мар 24, 2008 11:30 am | |
| Какво е "смелост"? * Да се спуснеш по парапет с бръснарски ножчета, като знаеш, че долу те чака леген с йод *
Какво е "мъка"? * Да чистиш ориз с боксови ръкавици *
Какво е "бързина"? * Да погледнеш през десетметрова тръба, да отидеш от другата й страна и да си видиш окото *
Какво е "късмет"? * Да те блъсне линейка пред Пирогов *
Кой човек е "тъпанар"? * Този, който свири на тъпан *
Кой човек е "идиот"? * Този, който има много идеи *
Как се казва на "български кавалер"? * Кавалджия *
Какво е "точност"? * От сто метра с паве да уцелиш муха между очите *
Какво е "сила"? * Да сложиш тенджера на главата си и да се набереш на дръжките й *
Какво е "лицемерие"? * Да кажеш, че отиваш на училище с радост *
Кой човек е "баровец"? * Който живее до барата *
Какво е "двулевка"? * Жена с два леви крака *
Какво е "маймуна"? * Минало време на думата 'човек' * ДОЛНО ПОДСЪЗНАНИЕ
Какво свързва: удавен мъж, изгорял хляб и бременна жена? * Късно изваден РЕЧНИК
Как е "пенсионер" на унгарски? * Хептен-мекечек *
Как е на турски "футболист"? * Топ-серсемин *
Как е на турски "алпинист"? * Баир-будала *
Как е на турски "парашутист"? * Чадър-бабаит *
Как е на турски "лебедово езеро"? * Юрдек-гьол *
Как е на турски "касетофон"? * Джангър-сандък *
Как е "пчела" на унгарски? * Бере-мед *
Как е "оса" на унгарски? * Не-бере-мед *
Как е на китайски "съпруг"? * Ах мак ( мух льо ) *
В музея гид обяснява на посетителите:
- Това е синът на фараона, това е жената на фараона, това е братът на фараона, а това е мумията на фараона.
- А мумията каква му се пада на фараона? - попитала учудена една блондинка.
В "Бърза помощ" докарват мъж със счупен крак. Докторът пита:
- Как се случи?
- По време на игра.
- Футбол ли сте играли?
- Не, карти. Моят приятел ми даваше знаци под масата.
Поради банване във форум, продавам или заменям с доплащане IP-то си. Приемам и други варианти.
Вълкът си купил мотор, но скоро катастрофирал и потрошил мотора. Купил нов - същата работа. Купил и трети, похвалил се на заека, но той притеснен от честите му катастрофи му предложил да се качи с него, акъл да му дава. Качили се, подкарал Вълчо мотора и по едно време вика:
- Зайо, колко фара има мотора?
- Един...
- Гледай сега как ще мина между два мотора...
Две прасета пият кафе и си врачуват. Едното казва на другото:
- Виждам топла кочина, хубава храна, добър стопанин... Е, малко неприятности по Коледа...
В зоомагазина:
- Преди седмица купих от вас канарче и Вие ми казахте, че живее десет години, а вчера то умря.
- Значи, вчера е навършило десет години.
Стара маймуна обяснява на млада какво е условен рефлекс:
- Сега ще натисна този бутон, а онзи идиот с бялата престилка ще ни донесе по банан.
Каубой влиза в бар, на една от масите трима мъже и едно куче играят покер.
- Ама и умно куче!
Един от играчите:
- Друг път умно, като има добри карти маха с опашка.
Малко пиленце пита мама-кокошка:
- Мамо, а мен щъркелът ли ме донесе?
- Да, само не казвай на баща ти!
- Кои са трите любими думи на акулата?
- Човек зад борда.
Влиза един мъж в зоомагазин. В един от аквариумите вижда много красива риба.
- Колко струва тази рибка?
- Не се продава, не можем да я хванем...
Обява: "Изгубено е много умно куче! Шаро, ако четеш това, обади се у дома!!!"
Новоизлюпено змийче пита брат си:
- Абе братче, ние отровни ли сме?
- Откъде да знам?!?!?!
- Питам, щото си прехапах езика!
Полицията разпитва костенурка обрана от два охлюва:
- Госпожо, кажете ни какво се случи.
- Не знам, не знам... Всичко стана толкова бързо...
Глупавите маймуни слезнали от дърветата, започнали да се трудят и еволюирали в хора. Умните маймуни продължават да си седят на старите места.
Едно полицейско куче се явява на интервю за работа във ФБР:
- Като за начало, трябва да можете да печатате по 60 думи в минута.
Кучето седнало зад пишещата машина и напечатало 80 думи за една минута.
- Освен това, трябва да минете през изпит за физическа подготовка.
Кучето се представило перфектно.
- И накрая, едно последно изискване - трябва да владеете поне два езика.
Кучето отговорило:
- Мяууууу!
Вълкът пуска обява: "Продавам три къщи - сламена, дървена и тухлена, и 150 килограма свинско месо."
Двама съседи си приказват. Първия пита:
- Абе, съседе, защо всяка събота вечер котката ти мяука и вие така странно?
- Ами, в събота вечер я къпя.
- И аз къпя моята в събота вечер, ама, не издава такива звуци!
- Ама, ти не я ли изтискваш след това?!!!
Звъни телефона на цирков дресьор и един дрезгав глас пита:
- Интересувате ли се от коне, които говорят?
- Глупости! - отговорил дресьора и затворил.
След малко телефона пак звъни и същият дрезгав глас казва:
- Моля, не затваряйте,защото много мъчно се набира телефонен номер с копито!
- Вярно ли е, че петелът ти е много мързелив?
- Така е, за съжаление. Петелът на съседите кукурига, а моят само клати глава в знак на съгласие...
В един цирк имало кон, който свири и крава, която пее. След представлението един човек попитал дресьора:
- Как така правите че коня свири а кравата пее?
- Всичко е лъжа, конят свири и пее, а кравата само си отваря устата.
Намерил си веднъж гарванът парче сирене и кацнал на едно дърво. Видяла го лисицата и започнала да го замеря с камъни. Гарванът паднал от дървото, лисицата му ударила два шамара и му взела сиренето. Когато се свестил гарванът си казал:
- Леле, колко са я променили тая басня!
Едно зайче отива в ресторанта и пита келнера:
- Имаш ли шкембе?
- Имам.
- А имаш ли свински врат?
- Имам.
- А свински бутове?
- Имам.
- Леле! Сигурно си много грозен!
Две мечки легнали да спят зимен сън, но мъжката нещо се върти. Женската му се скарала:
- Колко пъти да ти казвам - след септември никакво кафе...
Един човек си купил папагал, закачил му един червен и един син конец и му казал:
- Като дойде гаджето ми и ти дръпне синия конец й кажи: "Здравей".
А като ти дръпне червения й кажи: "Готина си".
И папагала се съгласил. Дошла приятелката му и казала:
- Ако дръпна синия конец какво ще стане?
- Дръпни и ще видиш!
Тя го дръпнала и папагала казал:
- Здравей!
- А, ако дръпна червения?
- Опитай!
Жената го дръпнала и папагала казал:
- Готина си!
- А ако дръпна и двата какво ще стане?
Жената ги дръпнала и папагала казал:
- Ще падна, ма!
Един охлюв чете вестник и пита жена си:
- Абе, скъпа, чудя се - как може къщите да са недвижими имоти?
Инструкция за туристите в Скалистите планини:
1. В Скалистите планини се срещат опасните за човека мечки гризли. Те нападат човека и го изяждат.
2. За да не ви нападнат мечките гризли, трябва да си окачите на шията звънче. Звънът на звънчето плаши мечките гризли.
3. Как да разберете има ли наблизо мечка гризли и трябва ли да звъните със звънчето? Трябва да погледнете земята. Ако видите пресни изпражнения, значи мечката е наблизо и трябва да звъните със звънчето.
4. Как да различите изпражненията на мечката гризли от тези на другите животни? Наведете се и внимателно огледайте изпражнението - там трябва да има звънче.
Въпрос: Защо охлювите не карат мотори?
Отговор: Защото ще им се веят рогата!
Мъжката стоножка брои:
- 97, 98, 99, 100, 101... Скъпа! Родило ни се е момченце!
Някаква баба се обажда притеснена на пожарната:
- Котката ми се качи на едно дъво и не може да слезе, можете ли да дойдете да я свалите?
- Няма страшно, бабо! Ще огладнее и сама ще слезе.
- А ако умре от глад?
- Абе бабо, да си виждала някога на някое дърво скелет на котка?
По време на разходка мисионер в Африка срещнал лъв и веднага паднал на колене и започнал да се моли. За голямо учудване, лъвът направил същото.
- Но, как, и Вие ли сте християнин? - попитал недоумяващият мисионер.
- Не, просто благодаря за добрия обяд.
Из научнопопулярен филм: "Когато порастне, малкото на маймуната става маймуна, прасенцето става свиня, магаренцето става магаре, козлето - козел и т.н. Човекът е единственото същество в природата, чийто деца, когато порастнат, могат да се превърнат в едно от гореизброените животни."
Срещнали се жабата и жирафът. Жирафът казал:
- Знаеш ли колко е приятно, когато ям нещо много вкусно! Храната се спуска много по-дълго по дългата ми шия!
Жабата отвърнала:
- Да, обаче като повръщаш...
- Каква е разликата между слон и маса?
- Под масата можеш да се подслониш, а под слона не можеш да се подмасиш.
- Какво ще се получи, ако кръстосаме крава и костенурка?
- Теле с каска.
- Какво ще се получи, ако кръстосаме овца и кенгуру?
- Скачащ пуловер.
- Какво ще се получи, ако кръстосаме змия и таралеж?
- Пет метър бодлива тел.
Подарявам малки симпатични тримесечни кученца, от майка лабрадор и баща - кучето на съседа.
Старица седи в люлеещ се стол, когато изведнъж се появила една вълшебница и казала:
- Имаш право на три желания.
- Ами, искам да съм много богата!
Пуф! Столът станал златен!
- Искам да съм млада и красива!
Пуф! Възрастната жена се превърнала в прелестна девойка!
В този момент наблизо минал любимият котарак на старицата.
- Искам този котарак да си превърне в очарователен мъж!
Пуф! Котаракът се превърнал в атлетичен красавец и проговорил с човешки глас:
- Сигурно много съжаляваш, че ме биеше с метла навремето!
Един черен жребец препускал през пустинята - седмица, две, месец. По едно време видял кръчма. Влязъл вътре, тропнал с копито по бара и казал на бармана:
- Слушай к'во, искам да ме напоиш, да ме нагостиш, и утре рано сутринта да ме събудиш защото страшно бързам!
Бармана така и направил, напоил го, нагостил го и на следващата сутрин отишъл да го буди. Нямал кофа с вода, затова му лиснал кофа с бяла боя. Коня се събудил разплатил се с бармана и тръгнал на път. Препускал седмица, две и видял оазис. Решил да се освежи малко. Навел се да пие вода, видял отражението си и възкликнал:
- Еееее, какъв тъп барман - събудил е друг кон!
Срещнали се два дракона. Единият кихнал. Другият казал:
- Пфу, пепел ти на езика...
На среща на любители гълъбари един любител разправя:
- Аз пък ще правя кръстоска на пощенски гълъб с папагал!
- Защо?!
- Ами ако не може да намери пътя сам, поне ще може да попита някого.
Ако Христофор Колумб се е зарадвал, когато след дългото плаване най-после видял дървета на хоризонта, можете ли да си представите радостта на кучето му...
Два лъва седят край една медицинска чанта и въздишат:
- Ех, добър ветеринар беше!
- Да... Най-добрият!
- Жалко, че не остана още малко от него!
Фермер си купил кобила от града, но наскоро след това се оплакал:
- Сбърках с тази градска кобила! Пред всяка локва спира да се оглежда!
Срещнали се два охлюва - единият гол, а другият с черупка на гърба.
- Как си? - пита охлювът с черупка.
Другият отвръща шепнешком:
- Не казвай на никого! Избягах от къщи!
Върви си куцото куче и среща един милионер.
- Здравей, милионер!
- Здравей, куцо куче!
- Утре на надбягванията заложи на мен, ще спечеля и ще станеш милиардер, цял живот ще си щракаш с пръсти и няма да имаш никакви грижи. - казало куцото куче на милионера.
- Махни се от мен, куцо куче, и не ме занимавай с глупости! Та ти си куцо, как смяташ, че ще спечелиш? - отвърнал милионера и си продължил пътя.
На вечерта когато милионерът си легнал сънувал, че на надбягванията куцото куче печели първо място. Станал сутринта рано и отишъл да заложи на куцото куче, воден от провидението на съня.
Започнало състезанието. Първа обиколка - куцото куче последно. Втора обиколка - куцото куче пак последно. И така до края... Куцото куче финиширало последно и загубило надбягванията. Милионерът отишъл при куцото куче и побеснял от гняв. Започнал да му се кара:
- Куцо куче, заложих на теб всичките си пари, а ти загуби. Какво стана? Нали ме уверяваше, че ще спечелиш?
- Sorry, баце, ама ме заболяха краката.
- Какво става, Иванчо? Защо плачеш?
- Ами, тате ковеше пирони и се удари с чука по пръста.
- Е, и?
- Ами аз се засмях...
- Къде се настаняват хората по време на път?
- В мотел.
- А къде се настаняват кравите по време на път?
- В муутел.
- Кучето ми е толкова умно, че когато се връща вкъщи, само натиска звънеца.
- На моето не му се налага да го прави. Има си ключ.
На един борец му казали, че е много доходно (пък и представително) да си влагаш парите в изкуство. И естествено, още на следващия ден, той веднага отишъл в една галерия и започнал да разглежда... Гледа - от едната му страна всички картини имали цени в стотици хиляди левове, а тези от другата страна били значително по-евтини - само по няколко хиляди лева. Озадачен, той повикал управителя на галерията и се поинтересувал защо има такава голяма разлика в цените? Собственикът му обяснил, че картините от ляво са на стари художници - класици, които вече не са между живите и затова са толкова скъпи. А пък тези от дясно са на млади художници, които тепърва се утвърждават. Тогава борецът казал:
- Дайте ми картините на младите художници, и от утре ги бройте и тях класици...
Един борец си кара Mерцедеса и на един светофар го среща един с трабант и му чука на прозореца:
- Какво има? - пита бореца.
- Ще ми препечеш ли филийките на тостера ти, че моя се развали? - го пита този от трабанта.
- Ама аз нямам тостер! - му отвръща бореца.
- Е защо ти е тогава Mерцедес като нямаш тостер?
Бореца се ядосва и си купува тостер. Пак се срещат двамата на светофара и пак този от трабанта му чука на прозореца:
- Ще ми стоплиш ли супата че ми се е развалила микровълновата печка? - го пита този от трабанта.
- Ама аз нямам микровълнова печка! - му отвръща бореца.
- Е защо ти е тогава Мерцедес като нямаш микровълнова печка? - се възмущава човека.
Тогава бореца се ядосва и си купува всякакви уреди. Срещат се пак двамата на светофара, но този път бореца чука на прозореца на този от трабанта. Човека се показва:
- Какво искаш?
- Няма ли да ме помолиш за нещо? - го пита бореца.
- Ееее! За това ли ме изкара от банята? - се възмущава човека с трабанта...
Вчера в общежитието на Националната спортна академия е станало сбиване. Пристигналите на мястото на инцидента полицаи също са изяли боя. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове и още нещо :D | |
| |
| | | | Вицове и още нещо :D | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |